logo
search

važna obavijest

POZIV ZA UPISE DJECE U DJEČJI VRTIĆ "MORSKI KONJIĆ" - SCUOLA MATERNA "CAVALLUCCIO MARINO" ZA PEDAGOŠKU 2019./2020. GODINU

21.5.2019.

Na temelju članka 9. stavka 1. Obveznih uputa za izradu Pravilnika o upisu djece u dječji vrtić („Službeni glasnik Općine Tar-Vabriga-Torre-Abrega” broj 4/2019),  Povjerenstvo za provođenje upisa u dječji vrtić objavljuje  


 POZIV ZA UPISE DJECE U DJEČJI VRTIĆ

ZA PEDAGOŠKU 2019./2020. GODINU


Obrasci zahtjeva za upis djece u vrtić mogu se preuzeti:

1. u Dječjem vrtiću „Morski konjić“ – Scuola materna „Cavalluccio marino“, na adresi Brajde 31A, radnim danom u vremenu od 7 do 15 sati, na internet stranicama vrtića https://dvmorskikonjic.hr/ ili na Internet stranicama Općine https://tar-vabriga.hr/.


Obrasci zahtjeva za prijem djece u vrtiće predaju se u Dječji vrtić „Morski konjić“-Scuola materna „Cavalluccio marino“ na adresi Brajde 31A, radnim danom u vremenu od 7 do 15 sati, u zatvorenoj omotnici s naznakom:

„ZA UPIS U DJEČJI VRTIĆ“.


Zahtjevi za prijem djece u vrtiće podnose se od 21. svibnja do 04. lipnja 2019. godine.

Zbog stupanja na snagu Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka, prilikom predaje omotnica, svakom će podnositelju biti dodijeljen urudžbeni broj pod kojim će biti objavljeni rezultati natječaja.

wave
scroll to top

povratak na vrh